Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virág,dekoráció képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Virág,dekoráció - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Virág,dekoráció
Keresés
Találatok száma - 13 db
Decoflor

Decoflor

A Decoflor Virágstúdió fő profilja az esküvők ,rendezvények dekorációja. Ha különlegeset,ha egyedit,ha nem mindennapit, szeretnél a Nagy Napra ,keress bátran,és megvalósítjuk álmaidat. Budapesten és vidéken is dolgozunk.

Rendezvénysziget

Rendezvénysziget

Cégünk rendezvények dekorációjának és látványának tervezésével és kivitelezésével, székhuzatok-, kellékek- és eszközök kölcsönzésével, fény-, hang-, és színpadtechnikával, valamint rendezvényszervezéssel foglalkozik az egész ország területén. Nálunk mindent megtalál amire egy rendezvényhez szüksége lehet a helyszíntől a dekorációig. Folyamatosan bővülő készletünkkel több mint 1000 vendéget tudunk egyidőben ültetett fogadáson kiszolgálni.

Esküvői Dekoráció

Esküvői Dekoráció

Esküvői dekorációinkat ma már nem csak léggömbből készítjük. Csodaszép termeket varázsolunk háttérselymekkel, asztalszoknyával, székszoknyákkal, tüllökkel. 2007-től a fehér mellett ekrü színben is vállaljuk székek szoknyázását. Kiegészítőként ültetőkártyákat, köszönőajándékokat, szalvétákat, asztalközepeket, üveg gyertyatartókat, vázákat tudunk ajánlani.

Virágszínvonal

Virágszínvonal

Menyasszonyi csokor Elengedhetetlen kelléke az esküvőnek. Sok szempontot kell figyelembe venni egy jól megválasztott menyasszonyi csokorhoz, Minden egyes kompozíció elkészítésénél számot adhattunk kreativitásunkról. Rendezvényekre, esküvőkre is vállaljuk teljes körű díszítés elkészítését.

Esküvői dekorációs áruház

Esküvői dekorációs áruház

Minőségi esküvői termékek áruháza. Sokféle esküvőt díszítő, dekorációs terméket vásárolhat meg áruházunkban: esküvői gyertyák, asztali díszek, dekorációk, gyertyatartók, szalagok, ültető kártyák. Segítünk a köszönő ajándékok kiválasztásában is, de akár masnikat, gyűrűpárnákat is megvásárolhat nálunk.

Rozsondai Attila

Rozsondai Attila

Van egy nap, amikor minden virág a maga legteljesebb szépségében tündököl. Ez a nap a szerelem szent ünnepe: amikor két ember úgy dönt, egy csónakban kel át az élet nagy vizén, s egymásnak örök hűséget esküsznek. Tanúik a virágok. Úgy hisszük, egy jó virágkötő a megrendelők elképzeléseit, a helyszínt, stílust, a menyasszonyi ruhát alapul véve az ünnepi alkalom egészének harmóniáját teremti meg a következetes és gondos választással.

Jeanpierre-virág,dekoráció,székhuzat kölcsönzés

Jeanpierre-virág,dekoráció,székhuzat kölcsönzés

Esküvőkre és egyéb rendezvényekre vállaljuk termek dekorálását. Virággal, fényekkel, textilanyagokkal tudjuk még varázslatosabbá tenni azt a jelentős napot! Székhuzat, székszoknya bérlése, különböző színben választható masnival. Árajánlatot a rendezvény helyszínen, személyes találkozó alkalmával adunk!

Ddekor

Ddekor

Dekorációs cégünk 2001-ben alakult, a megnövekedett piaci igények alapján.Kezdetektől fogva magas minőségű, lelkiismeretes rugalmas szolgáltatást nyújtottunk és nyújtunk ma is .Számtalan esküvőn,rendezvényen bizonyítottuk szakmai rátermettségünket.

Virágküldés Budapesten

Virágküldés Budapesten

Virágküldés, ajándékküldés a fővárosban és környékén. Mesteri virágkötészet, különleges virágok, kreativitás jellemzi munkáinkat. Expressz házhozszállítás 2 órán belül. Küldeményéhez elegáns kísérőkártyát csatolunk, melyen saját szavaival vagy idézetgyűjteményünk segítségével küldheti el személyes üzenetét. 20.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Árra, virágra, alkalomra keressen most! Időveszteség nélkül adhatja le virágrendelését a nap bármely órájában, a hét bármely napján. Vásárlásáért hitelkártyával fizethet. Szemezgessen több száz féle virágcsokorból, exkluzív ajándékok közül! Nagyobb virágcsokrainkhoz 7 nap minőségi garanciát adunk. Válassza a FLEURT virágküldés megbízható profizmusát!

Hirdetés
Florance Virág Siófok

Florance Virág Siófok

Cégünk, a siófoki Florance Virág sokéves tapasztalattal vállal virágkötészeti szolgáltatásokat. Legyen szó bármilyen jeles alkalomról, ballagásról, esküvőről, születésnapról, évfordulóról, a Florance Virág gyors és megfizethető virágkötészeti szolgáltatásokat kínál. Kizárólag friss virágok felhasználásával készítjük el virágkölteményeinket, hogy a lehető leghosszabb ideig szépek maradjanak. A csokrok összeállítása mellett dekorációs szolgáltatásokat is vállalunk, például templomok dekorálását esküvő esetén, így nyugodtan ránk bízhatja magát! Látogassa meg internetes oldalunkat a bővebb információkért, tájékozódjon rólunk bővebben, és legyen partnerünk!

Székszoknya, asztali virágdíszek

Székszoknya, asztali virágdíszek

Lépjen be online virágboltunkba, és válogasson szebbnél-szebb csokraink között! Virágküldés Budapesten, rendezvény dekoráció készítése székszoknyától az asztali díszig, menyasszonyi csokor, koszorúk, esküvő dekoráció igényesen, friss alapanyagokból, vagy gyönyörű, tartós szárított virágokból. Precíz munkánkkal szeretnénk Ön mellett állni az élet legszebb és legnehezebb pillanataiban is! Bízza ránk a koszorúfelirat készítését, termek, ravatalozók feldíszítését is! Nézzen szét kínálatunkban! A virág kifejezi az örömünket és megvigasztal a legnehezebb pillanatokban! Engedje, hogy menyasszonyi csokrainkkal, virágküldéssel szebbé tegyük az ünnepet, koszorúinkkal, koszorúfeliratainkkal Ön mellett álljunk a gyászban! Fejezze ki érzéseit online virágboltunk kínálatával. Keressen bennünket!

Menyasszonyi csokor készítése

Menyasszonyi csokor készítése

Szereti a virágot? Akkor válassza cégünket! 90 éves múlttal vállaljuk koszorúk készítésért, alkalmi csokrok kötését, esküvők, rendezvények díszítését. Különleges ajándéktárggyal szeretne kedveskedni valakinek? Mesélje el nekünk az álmait, és mi megvalósítjuk! Ne tudja, hogyan gondozhatja a növényeit? Kérje tanácsunkat! Szebb kertet szeretne? A kertépítést is bízza ránk! Cserepes virágtól a parkosításig, menyasszonyi csokortól az adventi koszorúig: keressen minket! Virág: szeretet, gondoskodás. Kérdés esetén hívjon bátran.

Virág házhozszállítás az egész országban

Virág házhozszállítás az egész országban

Ha egy káprázatos virágot vagy ajándékot szeretne ajándékozni rokonának, barátjának, de sajnálatos módon nem tudja azt személyesen átadni, akkor nem is található szuperebb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat weblapján Ön sok különböző virágcsokorból válogathat, amik nagyszerűek ajándék küldéshez. A rendhagyó alkalmakhoz illő virágok, ajándékok külön-külön kategorizálva lettek. Ily módon biztos, hogy az alkalomnak illő lesz a virágküldés. Jöhet Szülinap, évforduló vagy Nőnap. Ugyanakkor ha az ünnepelt külföldön él, az sem jelent akadályt! A virágküldő szolgálatnak a külföldi kollégái segítséget nyújtanak, hogy Lengyelországtól kezdve Brazíliáig szinte akárhova akadály nélkül eljussanak a virágfutár site-on kiszemelt nőnapi csokrok. Plusz a gyorsaságra sem lehet panaszkodni, mivel a virágküldéskor kinézett virágok már akár 60 perc alatt rokona, barátja kezében lehet. Minden virágrendeléssel kapcsolatos fontos infót elolvashat a virágküldő szolgálat weblapján.

Tuti menü