Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Meghívók képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Meghívók - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Meghívók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Meghívó Diszkont

Meghívó Diszkont

Közeledik életetek legcsodálatosabb napja? Kezdjétek nálunk a szervezést.Gyünyörű egyedi meghívók kedvező áron. On-line fogadjuk a megrendeléseket és az ország bármely pontjára eljuttatjuk termékeinket

DD Studió

DD Studió

Kedves Jegyes Pár! Több mint százféle különböző igényt és stílust kielégítő, választékkal állunk az Önök rendelkezésére. Az esküvő jelentős esemény a vőlegény és a menyasszony életében, de a többi, lagzira meghívott résztvevő számára is.

Tündér Álom

Tündér Álom

Az Ön elképzelése szerint hangoljuk össze az asztaldíszeket az ültetőkártyával, a kitűzőket a menyasszonyi csokorral, vagy az autódísszel, a köszönetajándékokat a dekorációval, a gyűrűpárnát a gyertyaszettel és nem utolsósorban a ruhával harmonizálva készítünk csuklódíszt, és díszítünk sziromszóró kosarat. Számunkra nagyon fontos, hogy az a nap más legyen, sőt pontosan olyan amilyennek elképzeli! Szeretnénk egyedivé tenni az esküvőjét, becsempészni olyan színvilágot, formát, vagy esetleg sminket, hajat tervezni, ami eddig még nem volt, de mégis összhangban van az Ön egyéniségével.

V&V Dream Flowers Meghívók

V&V Dream Flowers Meghívók

Vállalkozásunk évek óta foglalkozik exkluzív egyedi esküvői meghívók készítésével. Kínálatunkban szerepel dobozos meghívó, legyező alakú meghívó, pausz tekercs meghívó és több száz esküvői csokoládé köszönetajándék. Referenciáinkat elérheted a honlapon a Blog menüpontban. A termékeinket on-line lehet megrendelni, rövid elkészítési határidő, korrekt árak!

Különleges esküvői meghívók

Különleges esküvői meghívók

Hagyományostól az egészen kreatív ötletekig válogathatnak kínálatunkból, legyen az akár dobozos, üvegcsés vagy fényképes esküvői meghívó. Akik az egyszerűbb és hagyományosabb stílus iránt érdeklődnek szintén találhatnak megfelelőt a francia hajtogatott, hajtogatott, kártyás esküvői meghívó kínálatunkban. Kollekciónkban az esküvői meghívók mellett megtalálhatóak a menü és ültető kártyák, vagy akár a több funkciót is betöltő 2in1, 3in1 kártyák, köszönetajándékok. Egyedülálló kínálattal rendelkezünk a magyaros meghívók területén is!

Magyaros esküvői  meghívók dobozban

Magyaros esküvői meghívók dobozban

A magyaros meghívókat népművészeti mintákkal és népmeséből vett motívumokkal készítjük és a magyar sajátosságot még jobban kiemelve piros, fehér, zöld színekből készült szalagokkal, rózsával díszítjük. Színes papír kínálatunkat is ennek tükrében kibővítettük piros és zöld papírokkal. Természetesen itt is az egyedi megvalósításokra törekszünk, ami azt jelenti, hogy akár hozott minta vagy fénykép is kerülhet a meghívóra.

Egyedi esküvői meghívók készítése

Egyedi esküvői meghívók készítése

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik egyedi készítésű esküvői meghívók, menükártyák, menühengerek, ültetőkártyák és egyéb esküvői kiegészítők készítésével. Kedvezményeink: - Nincs tervezési díj, amennyiben honlapunkon fellelhető munkáink közül választotok - A mintapéldány elkészítése ill. postázása is ingyenes - A meghívókat nálunk rendelő ügyfeleink részére ültetőkártyáink 20%-os kedvezménnyel készülnek - 20.000.- feletti megrendelés esetén a postaköltség is mindet illet. Tegyetek próbára minket, hiszen a csalódás kizárt az ingyenes mintapéldány kézbevételével! 4026 Debrecen, Bethlen u. 34. Trenddek Kft.

Pamas meghívók

Pamas meghívók

Tisztelt jegyesek, üdvözöljük Önöket megújult oldalunkon. Bízunk benne, hogy az esküvői meghívók kínálatában megtalálják - ahogy az életben is - az igazit. Széles választékban kínáljuk a különleges, egyedi, modern, fényképes, luxus esküvői meghívók készítését. A szép esküvői meghívóknak köszönhetően az Önök Nagy napját senki sem feledi! Néhány évvel ezelőtt még egyáltalán nem okozott gondot, hogy az esküvőre milyen meghívót válasszon az ifjú pár. Volt néhány minta, amiből lehetett választani, sőt gyakran csak a nevet meg a dátumot kellett beírni?

Jánosi Meghívó- Kézzel készült esküvői termékek

Jánosi Meghívó- Kézzel készült esküvői termékek

Kézzel készített dobozos és díszdobozos esküvői meghívók, pausz tekercses meghívók díszdobozban, szalagos meghívók, strasszkővel, swarovski kristállyal díszírve. többféle színben és variációban, saját kívánság szerinti összeállításban. A meghívókhoz színben és formában egyező ültetőkártyák, menükártyák, a vendégeknek köszönetajándék dobozok és tasakok, esküvői vendégkönyvek és fotóalbumok egyedi nyomtatással,különféle díszítéssel, újdonság a webáruházban a lézervágott és dombornyomott meghívók. Nincs szerkesztési és nyomtatási költség.

Tuti menü