Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Köszönetajándék képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Köszönetajándék - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Köszönetajándék
Keresés
Találatok száma - 4 db
Köszönettel

Köszönettel

Képzeld csak el, hogy a leánybúcsúdon kapott vicces pólóra válaszul koszorúslányaidat gravírozott púdertartóval leped meg. Az esküvői szertartáson különleges pezsgőspohárral koccintotok, mielőtt átadnátok a tanúknak az emlékbe szánt boros készletet. Vendégeitek könnyedén megtalálják széküket a bájos ültető kártyák segítségével, majd boldogan viszik haza a praktikus, különleges köszönőajándékot. Villannak a vakuk, mikor meglátják a szellemes menyasszonyi tortadíszt és külön az esküvőre készült süteményes lapátot. Egy életen át lapozgatja a család az exkluzív fotóalbumot, és olvasgatjátok az esküvői vendégkönyvbe írt megható sorokat. Velünk ilyen a Tökéletes Nap.

Teás köszönet ajándék

Teás köszönet ajándék

Az esküvői köszönetajándékok, vagy más néven köszönő ajándékok nem kötelező kellékei az esküvőnek, de nagyon kedves formái annak, hogy megköszönjük vendégeinknek, hogy részesei voltak a nagy napnak. Mindemellett egy kis vidámságot, meglepetést csempészhetünk velük az ünnepi asztalra. Manapság szinte bármi előfordulhat köszönő ajándékként, de azért ezen kis meglepetéseknek is illenie kell a díszítésbe, és az egész esküvő hangulatába. Ezért sok múlik a köszönőajándékok csomagolásán, tálalásán. Ha már kigondoltuk, hogy mivel szeretnénk kedveskedni vendégeinknek, akkor már csak olyan formába kell önteni, hogy az esküvői pompa méltó kiegészítői legyenek. A tea egy igazán eszményi ajándékötlet, amivel kifejezhetjük köszönetünket az esküvői meghívottak felé. Hiszen semmi sem fogható egy csésze finoman illatozó teához.

Fényképes köszönetajándékok esküvőre

Fényképes köszönetajándékok esküvőre

Köszönőajándék elmaradhatatlan része manapság egy esküvőnek. Ezzel a kedves gesztussal köszöni meg az ifjú pár a násznépnek a vacsorán, hogy együtt ünnepeltek velük életük legszebb napján. A kis csokoládék, cukorkák, cukrozott mandulák mind-mind hagyományos ajándékok, azonban mi ettől eltérőt, egyedit szeretnénk ajánlani Önöknek, mellyel még személyesebbé tehetik az ajándékozást.

2in1, 3in1 kártya

2in1, 3in1 kártya

Ahogy a címben is szerepel a kettő az egyben vagy három az egyben kártyáink több funkciót töltenek be az esküvői vagy akár családi, baráti vendéglátás során. Praktikusság mellett az egyediség és kreativitás jellemzi, mivel a betöltendő funkciókat saját igényükre formálva Önök döntik el. Köszönetajándék esetén lehetőség van az ifjú pár egyik közös fotóját egy rövid köszönet szöveggel elhelyezni, ezzel még személyesebbé téve a 2in1 kártyát.

Tuti menü