Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvő szervezés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Esküvő szervezés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 212 db
Ha Esküvő...

Ha Esküvő...

Ha olyan esküvőt szeretnétek amilyenről gyerekkorotok óta álmodtatok, akkor a legjobb helyen jártok. Megszervezzük az eljegyzéstől a sütemény csomagolásig az esküvőt, hogy Ti csak egymásra figyelhessetek, és hogy ez a Nap, tényleg csak rólatok szóljon. Tartjuk a kapcsolatot a szolgáltatokkal, hogy rátok már csak a szervezés kellemes része háruljon. Ha magatok szeretnétek a egész esküvőt megszervezni, akkor tanácsainkkal, ötleteinkkel tudunk segíteni Nektek.

Esküvőszervezők

Esküvőszervezők

Gratulálunk, hogy egymásra találtak, és úgy döntöttek, hogy egy életre szólóan frigyre lépnek egymással. Ezt, a közeljövőben megvalósuló örökérvényű szövetséget, a házasságkötés mozzanatait megörökíteni - megszületendő gyermekeik unokáik részére is szinte: "kötelesség". Esküvőszervező Irodánk szolgáltatásaival szeretné még szebbé, felejthetetlenebbé tenni az ünnepi pillanatokat, hogy már az első lépéstől gondtalanabbul készülődhessenek a nagy eseményre

Hattyú

Hattyú

Mi lehet csodálatosabb az esküvőn, mint menyasszonyunk sugárzó tekintete,vőlegényünk elégedett mosolya? Ugye Ti sem szeretnétek a nagy napon elcsigázottan az oltár elé állni? A helyszínek közötti utazgatás munka után, a videós, cukrász, stb. utáni kutatás és telefonálgatás könnyen feloszlatja a készülődés rózsaszín ködét. DJ-t hívjunk vagy zenekart, vőfélyt vagy ceremóniamestert? S ha már a listánkon minden és mindenki mellé pipa került végre, akkor üti fel fejét a kétség: az összes lehetőség közül vajon a legmegfelelőbbet választottuk - e?!

Kancsár Csilla

Kancsár Csilla

Ha nyugodt, felhőtlen esküvőről álmodik, az eseménnyel kapcsolatos gondokat bízza ránk! Vállaljuk esküvők teljeskörű szervezését az előkészültektől (mennyasszonyiruha-, helyszínválasztás, dekoráció, kellékek, stb.) az esemény levezénylésén keresztül, az esküvőt követő utómunkálatokig. Ha nyugodt, felhőtlen esküvőről álmodik, az eseménnyel kapcsolatos gondokat bízza ránk!

Tanya Csárda

Tanya Csárda

Egyházi esküvő illetve polgári szertartás teljes körű megszervezése és lebonyolítása - esküvői vacsora vagy ebéd menüjének összeállítása italokkal együtt - dekoráció megszervezése - fotós, videós kiajánlása - zenekarok széleskörű választéka - kedvezményes taxi rendelés, sofőrszolgálat - többfordulós busztranszfer - különböző szálláslehetőségek - torta és aprósütemény rendelés - tűzijáték - csokoládé szökőkút - fagylalt kavalkád jégszoborban és minden egyéb, amit Önök elképzeltek és szeretnének, mi megvalósítjuk!

Lázár Lovaspark

Lázár Lovaspark

Számtalan nagyszerű és feledhetetlen esküvő helyszíne volt már a Lázár Lovaspark az elmúlt években. Az esküvő egy Esemény! Hiszen az esküvő egyszeri, megismételhetetlen és felejthetetlen Így gondolják ezt az ifjú párok, és mi is így érezzük. Tudjuk, hogy az esküvők alkalmával nem elég jó vendéglátónak és házigazdának lenni - itt többre van szükség.

Marriott Hotel Budapest

Marriott Hotel Budapest

A Budapest Marriott Hotel, az egyetlen olyan szálloda Budapesten, amelynek összes, 364 szobája dunai panorámát nyújt. A vendégszobák design- és ergonómiai kialakításánál minden olyan részletet figyelembe vettek, amely biztosítja a vendégek számára a nagyfokú kényelmet és a technikai újdonságokat. Pamut ágyneműk, puha lepedők, tollpárnák és vastag ágymatracok biztosítják a kényelmet. A modern Peppers! étterem mediterrán és magyaros ételkülönlegességekkel, míg az elegáns AQVA bár divatos zenei programmal, kreatív tapas menüvel, széleskörű vodka és sör választékkal, valamint a világ több mint 40 pontjáról származó ásványvíz kollekcióval várja vendégeit.

Decoflor

Decoflor

A Decoflor Virágstúdió fő profilja az esküvők ,rendezvények dekorációja. Ha különlegeset,ha egyedit,ha nem mindennapit, szeretnél a Nagy Napra ,keress bátran,és megvalósítjuk álmaidat. Budapesten és vidéken is dolgozunk.

Nyerges Hotel

Nyerges Hotel

Monoron a 4-es főút mellett 30 km-re Budapest centrumától, 18 km-re a Ferihegyi repülőtértől várja vendégeit Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája, a Nyerges Hotel. Igény szerint folklór program, borkóstoló, cigányzene, esküvők teljes körű szervezése és lebonyolítása, vadásztatás, zenés díjlovas bemutató, bálok, születésnapi bulik, keresztelők, medencepartik, állófogadások, malacsütés, disznóvágás, / ökörsütés minimum 100 fő felett /, budapesti városnézés angol, német és egyéb nyelveken.

Hirdetés
Udvarház étterem

Udvarház étterem

A Hármas határhegy tetején ,természetvédelmi környezetben az egyedül álló panoráma egy pillanat alatt rabul ejti minden vendéget. Az Udvarház teraszán megrendezett esküvők életre szoló feléejthetetlen élményt kínál. Csodálatos fedett teraszunk az egyik legnépszerübb esküvői helyszín. Igény esetén teljes körű esküvőszervezést is vállalunk.

Tamás Tanya

Tamás Tanya

"Ha házasodsz, ha nősülsz, jövőre vagy utána, gondolj a Tamás Tanyára!" Vendégeid annyit esznek, isznak, amennyi csak beléjük fér. Korlátlan étel és ital fogyasztás Terembérlés nincs Tanyasi lakodalomnál a Hagyományos lakodalmi menü ételei kerülnek felszolgálásra. A vendégek italcsomagokból választhatnak.

Fészek étterem

Fészek étterem

Az esküvő a Fészekben nemcsak egy éttermi rendezvény, esküvőszervezőnk célja, hogy ez a nap minden szemszögből az Ifjú Párról szóljon, és az Ő elképzelései valósuljanak meg. Különleges elképzeléseire is nyitottak vagyunk, bátran tegye próbára kreativitásunkat. A helyszín, különleges atmoszférájának köszönhetően, egyaránt alkalmas elegáns és lazább hangulatú rendezvények lebonyolítására.. Exkluzív díszvacsorák, esküvők osztálytalálkozók, sajtótájékoztatók, üzleti vacsorák, születésnapi bulik, alakalmával igyekszünk megfelelni vendégeink igényeinek.

Alfa Art Hotel

Alfa Art Hotel

Alfa Art Superior Hotel Budapesten a természetben! Az esküvő egy felejthetetlen és csodás élmény életünkben ! Romantikus esküvőt szeretne? Nálunk felejthetetlen esküvője lehet gyönyörű vízparti környezetben, a Római-parton .

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó

Ideális esküvőhelyszín,ha egy nem mindennapi esküvőt szeretnének. Komplett esküvők lebonyolítását végezzük az esketéstől a vacsorán keresztül a nászuas lakosztályig (amennyiben Önök nálunk tartják esküvőjüket, cégünk a baldachinos nászutas lakosztályt nászajándékként biztosítja az esküvő napjára. A közelben található érdekességek az aquincumi romok, Szentendre vagy a Duna-kanyar, Visegrád, Esztergom. A hajó egész évben nyitva van.

Bagolyvár Étterem és Vendégház

Bagolyvár Étterem és Vendégház

Budapesttől 10 percre az inárcsi kihajtó szakaszon épült családias hangulatú Bagolyvár Étterem és Vendégház, mely elnyerte a Magyar Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését, a Védnöki Táblát. Ez ételeink mindenkori minőségét garantálja. Az éttermet, a vendégházat, a tavat és környékét felszentelték, tehát esküvői szertartás a tóparton is megszervezhető!

Kastélyhotel Sasvár Resort

Kastélyhotel Sasvár Resort

A falu "kapujában",három hektáros park közepén álló, fenyőfákkal és fakülönlegességekkel övezett, három részből tagolt, kerengővel egybekötött, 1827-ben épített, klasszicista épületegyüttest a Károlyiak megbízásából Ybl Miklós alakította át és bővítette 1882-ben neoreneszánsz stílusban. Szállodában lehetőség van mind polgári, mind egyházi szertartás megrendezésére. Ez utóbbi (egyházi) azonban csak rendkívül kis létszám esetén lehetséges (max. 15 fő), nagyobb létszám esetén a kastélyhoz közel eső parádi katolikus templomban lehet a ceremónia, mely akár lovashintón is megközelíthető.

Varga Zoltán

Varga Zoltán

Az esküvő minden ember életében egy olyan felejthetetlen pillanat ami egyszeri, egyedülálló és megismételhetetlen. Ha valami igazán egyedit és professzionálist kerestek, akkor jó helyen jártok. A fotók egyedülállóan, divatfotóként kerülnek megörökítésre. Fontos szempont még, hogy nincs két esküvő ami egyforma lenne, mindenkinek az egyedi igényeinek és stílusának figyelembe vételével, más és más beállításokkal, helyszíneken történik.

Tuti menü