Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karikagyűrű készítés vidéken képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Karikagyűrű készítés vidéken - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Karikagyűrű készítés vidéken
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elit Ékszer

Elit Ékszer

Minden esetben a vásárló igényéhez maximálisan alkalmazkodva készítjük el vagy szerezzük be a megrendelt ékszert ! Készek vagyunk: hiányzó, elveszített vagy éppen keresett tárgyak pótlására. Az ékszer szakmához tartozó feladatokat minden tekintetben garanciával ellátjuk. (javítások, drágakő pótlása, hozott anyagból ékszer készítése) Üzletünkben közel ezer féle fazonból választhatnak az érdeklődők. A karikagyűrűk készítésénél a fazonok változtathatók!

Zsigovits Ékszer

Zsigovits Ékszer

Célunk egy olyan ékszer bolt működtetése Békés megye terültén, ahol az emberek otthonosan érezhetik magukat vásárás vagy nézelődés közben. Mindenki egyénre szabott barátságos kiszolgásásban részesül, nálunk egyedi ékszer választékkal találkozhat. Ahhoz, hogy ne csak az ékszerben lelje örömét, hanem a vásárlással, nézelődéssel töltött időben is, olyan ékszerbolt látogatója lehet Gyulán, ahol a tenger csillogását is megtapasztalhatja.

Number One

Number One

16-éves Óra-ékszer kiskereskedelmi múlttal rendelkezünk. Az évek alatt folyamatosan fejlesztettük fel vállalkozásunkat, a helyi lakosság igényeit is figyelembe véve. Célunk a mindennél magasabb szintű vevőelégedettség elérése. Szolgáltatásainkat magas színvonalon, rövid határidővel próbáljuk teljesíteni, az eddig megszerzett tapasztalatok alapján.

Gergely László Ötvösmester

Gergely László Ötvösmester

A Gergely Ékszer 1990. óta készít megrendelőinek kézi készítésű egyedi ékszereket igényes kivitelben. Az alapanyagok sokszínűsége lehetőséget nyújtanak a klasszikus formák és a modern, különleges vonalvezetés kialakításához egyaránt. Így a sárga-, vörös- és fehérarany, a platina, a briliáns, szintetikus- és drágakövek, édes- és sós vízi gyöngyök alkalmazásával szebbnél-szebb ékszerek születhetnek műhelyünkben. Üzletünkben többek között kézi- és gépi láncok, női- férfi gyűrűk, jegygyűrűk, karikagyűrűk, medálok, fülbevalók várják leendő tulajdonosukat. Az ötvösszakmában szerzett tudásunkra és több éves tapasztalatunkra támaszkodva igyekszünk vásárlóinknak nem csak eladni, hanem segíteni a megfelelő, személyre szóló ékszer kiválasztásában, elkészítésében.

Arany karikagyűrűk - Gold City

Arany karikagyűrűk - Gold City

Ékszert szeretnél vásárolni? Gold City ékszer webáruházunk folyamatosan megújuló választékában rengeteg igényes, szép és minőségi arany karkötő közül válogathatsz. Kínálatunkban arany és fehérarany karikagyűrű, karperec, nyaklánc, fülbevaló és komplett ékszer garnitúra is található. Arany ékszereink között fülbevalókat is kínálunk gyermekeknek, felnőtteknek, többféle fazonban. Kiváló műhelyünk a biztosíték rá, hogy tőlünk valódi értéket kapsz a pénzedért. Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg termékkínálatunkat, vagy rendeljen egyedi ékszereket, gyűrűket.

Tuti menü