Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karikagyűrű készítés Bp.-en képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Karikagyűrű készítés Bp.-en - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Karikagyűrű készítés Bp.-en
Keresés
Találatok száma - 7 db
Affiaced Ékszerészet

Affiaced Ékszerészet

Ékszerészetünk múltja 2002-ig nyúlik vissza, amikor megalapítottuk az Affianced Ékszer Stúdiót. Műhelyünk azóta is a hagyományos ékszerművesség szellemiségét követi. Sikerünket az adja, hogy csapatunk különböző habitusú, sokoldalú és kreatívan gondolkodó szakemberekből áll. Mindenki a saját speciális szakterületét képviselve adja hozzá tudásának legjavát feladatainkhoz.

Zentendence Ékszerstúdió

Zentendence Ékszerstúdió

Zentendence ékszer stúdió , a design és a technlógia XXI sz.-i követelményeinek kíván megfelelni a magyar ékszertervezés és készítés területén. A Japánban születet zen az esztétika bölcseivé tette a budhista szerzeteseket. Számunkra a legmagasabb fokú szellemi koncentrációt jelenti, amely alapvető igénye az alkotásnak

Aranykovács

Aranykovács

Készíttessen nálunk egyedi, kézzel készült ékszert, melyet Önnek tervezünk! Ha fontos Önnek a minőség, a szaktudás és a kedves kiszolgálás, ha támogatni szeretné a magyar kézművességet, válasszon minket! Egyedi kézzel készült ékszerek, főként karikagyűrűk készítésére specializálódtunk nemes alapanyagokból: arany, platina, Mokume-Gane, nemesacél, ezüst. Az ékszereken minden egyes munkafolyamat kézzel készül, sokszorosítási eljárások alkalmazása nélkül.

Jegygyűrű, karikagyűrű

Jegygyűrű, karikagyűrű

Cégünket sokéves tapasztalaton alapuló tudásra, kézműves gyakorlatra valamint izraeli, és magyar cégekkel kialakított, kiváló kapcsolatunkra építettük. Ékszereink nagyrészét Magyarországon található műhelyünkben saját magunk készítjük. Ez egy olyan előny kedves vásárlóink részére, amit más, csak ékszereket forgalmazó cégek nem tudhatnak magukénak. Minden, általunk készített karikagyűrű, eljegyzési gyűrű egyedi, vagy nagyon kis sorozatszámú. Bármely ékszert elkészítünk (a kész karikagyűrű, jegygyűrű, vagy egyéb ékszerünk még alakítható. Bármit megváltoztathatunk a gyémántok méretétől, az arany színétől akár a felületi kiképzésig) Tervek alapján is dolgozunk, illetve a képeken látható ékszereket is átalakítjuk az Ön ízlése, színvilága szerint!

Úristen házasodunk! - karikagyűrű bolt

Úristen házasodunk! - karikagyűrű bolt

Eljegyzés? Házasságkötés? Kellékein soha nem spórolnátok. De miért is nem? Nálunk az árak bőven az átlagárak alatt járnak, és semmilyen esetben nem lépik át a fájdalomküszöböt! Az oldalunkon található katalóguson kívül két helyszínen is böngészhettek hatalmas gyűrű választékunkból: rendelhettek személyesen, telefonon és e-mailban is! Várunk Titeket! Ha rendelkeztek bármilyen régi, már nem használt vagy megunt arany ékszerrel, hozzátok magatokkal és így jó nagy kedvezményekkel számolhattok! Hozd el megunt vagy már rég nem használt arany ékszeredet és akár ingyen is viheted álmaid gyűrűjét! Bármilyen kötelezettség nélkül nézz be hozzánk, tuti megtaláljátok nálunk az interneten már kiválasztott csodagyűrűt!

Egyedi esküvőhöz egyedi karikagyűrűket

Egyedi esküvőhöz egyedi karikagyűrűket

A Karl Ékszer egyedi tervezésű karikagyűrűket kínál a házasulandó pároknak. Az online tervezhető gyűrűk rozé, sárga és fehér aranyból készülhetnek, valamint platinát is lehet választani alapanyagnak. 10 féle anyag és 880 design közül lehet válogatni a megrendelőknek, hogy maximálisan az egyedi ízléseknek legmegfelelőbbet tudja létrehozni az ékszerkészítő. Amennyiben diszkrét házhoz szállítást igényelnek, lehetőség van erre is. A kiváló minőség megalapozásához a termékekre örök garanciát vállalnak.

Kézzel készített, egyedi karikagyűrűk

Kézzel készített, egyedi karikagyűrűk

A legkiválóbb anyagokból készült, csodaszép karikagyűrűk, a Karikagyűrű Bolt webáruházában. Minden forgalmazott gyűrűit kézimunkával készítenek, sárga, fehér és vörös aranyból. Egyedi, gyémántberakásos karikagyűrűik különleges odafigyeléssel és precizitással készülnek. A karikagyűrűk mellett gyönyörű eljegyzési gyűrűket is árulnak. Egyéb ékszereket(fülbevaló, nyakék, karkötő) is lehet náluk vásárolni. Termékeiket gyorsan és könnyedén meg lehet rendelni online felületen, vagy személyesen megvásárolhatók Budapesten, a Király utcában.

Tuti menü