Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői Zenekarok képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Esküvői Zenekarok - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Esküvői Zenekarok
Keresés
Találatok száma - 15 db
Retroparty.hu - Dj és Élőzene esküvőkre

Retroparty.hu - Dj és Élőzene esküvőkre

A retroparty.hu kb 2005 óta foglalkozik esküvők zenei feladatainak lebonyolításával. Tevékenységünk minden évben bővül, ezért a mára már országos színvonalú repertoárral és zenei megoldásokkal állunk az ifjú párok rendelkezésére.Egyedülálló módon lehetőség van Dj + Élőzene formációra is, ezzel maximálisan ki tudjuk szolgálni minden korosztály zenei igényét.

Cabriolet zenekar

Cabriolet zenekar

Zenekarunkkal vállaljuk bálok, lakodalmak, esküvői-party-k, szalagavatók, iskolabálok, céges bulik teljes zenei kiszolgálását. Repertoárunk széles, otthon érezzük magunkat minden zenei stílusban: a mai számoktól kezdve, a jazzen keresztül, egészen a cigány dalokig. Játszuk magyar és külföldi előadók slágereit, a 30-as évektől egészen napjainkig. Zenénket teltebbé, színesebbé teszi az élő saxofon, tangóharmonika, gitár, és szájharmonika.

Esküvői Zene

Esküvői Zene

Esküvői zenész oldalunkon hiszünk benne, hogy Te is megtalálod álmaid esküvőjéhez méltó zenekart. Magyarország kedvenc esküvői zenészei a Te lakodalmadon is ott lehetnek. A döntés a Te kezedben van! A legszuperebb zenekarok esküvőre még ma várják megkeresésed!

Tequila

Tequila

Ze­ne­ka­runk 2003-ban a­la­kult az­zal az el­ha­tá­ro­zás­sal, hogy mind a nagy kon­cert­ter­mek­ben, sza­bad­té­ri ren­dez­vé­nye­ken, mind a ki­sebb hang­e­rő­re be­ren­dez­ke­dett hely­szí­ne­ken, bá­rok­ban, szál­lo­dák­ban e­le­get tud­jon ten­ni a fel­ké­ré­sek­nek, meg­hí­vá­sok­nak. Szí­ve­sen vál­lal­juk te­hát bá­lok, ut­ca­bá­lok, la­ko­dal­mak, cé­ges és e­gyéb ren­dez­vé­nyek ze­nei szol­gál­ta­tá­sát.

Show Time Band

Show Time Band

Együttesünk 2004 év elején Budapesten alakult Perfect Party Company néven több más rendezvényzenekar tagjaiból. Az elmúlt hat év alatt számtalan rendezvényen; esküvőkön, céges party-kon, estélyeken, bálokon, állófogadásokon, szilveszteri műsorokban, sörfesztiválokon, városi ünnepségeken, falu-napokon, utcabálokon, egyetemi és főiskolai bulikon játszottunk. Emellett havi rendszerességgel felléptünk több belvárosi élőzenés szórakozóhelyen is. A 2005 nyarán megrendezett Vendéglátóipari Zenekarok Fesztiválján 43 induló zenekarból a Perfect Party Company az előkelő 3. helyen végzett. A formáció az elmúlt két esztendőben az egyik legkeresettebb esküvői zenekarrá nőtte ki magát. Közel 10 órányi repertoárunkban a könnyűzene szinte minden műfaja megtalálható: Pop, Rock, Rock'n'Roll, Disco, Latin, magyar slágerek és örökzöldek...minden ami egy fergeteges buli megteremtéséhez kell.

Kecskeméti zene

Kecskeméti zene

Lakodalmak, Bálok, Falunapok, Céges, és egyéb Családi rendezvények zenei lebonyolítása egyszemélyes, vagy zenekari felállásban. Zenekari felállás esetén a zenekar tagjait az Ön kérése alapján is össze tudom állítani, hogy minél színvonalasabb legyen a műsor, valamint Ön és kedves vendégei minél jobban érezhessék magukat. Célom az Ön igényeinek legmegfelelőbb szórakoztatás.

Mulatós zenész esküvőre

Mulatós zenész esküvőre

Esküvő vagy egyéb rendezvény az ami előtt áll? Jó helyen jár. Engedje meg hogy bemutatkozzam, Rajzinger László esküvői, mulatós zenész. Esküvők eljegyzések bálok partyk születésnapok és egyéb rendezvények színvonalas mulatós zeneszolgáltatása. Szeretném figyelmébe ajánlani honlapom, ahol demo felvételeimet is megtekintheti. Az átmulatott rendezvények folytán, repertoáromat mind a fiatal, mind pedig az idősebb korosztály számára alakítom így mindenki megtalálja benne a kedvére valót. Keressen bizalommal.

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Esküvői Dj - Megfizethető ár!

Több, mint 20 éve foglalkozunk lemezlovas - esküvői Dj - szolgáltatással. Nem számít, hogy kisebb családias vagy nagy társaságról van szó, mi mindíg arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk a esküvőn, bulin, rendezvényen... A mostani időkben javában kezd visszatérni a retro láz. Mi ennek a felelevenítésében tudunk segítséget nyújtani. Néhány szó a retróról: limbó, vonatozás, zorba, macarena... Szerintem ennél többet senkinek nem kell mondani ahhoz, hogy eszébe jussanak a régi retro bulik és élmények. Nálunk nincsenek megvalósíthatatlan álmok. Weboldalunkon lehetőségetek van közvetlen árajánlatot kérni tőlünk, melyre 1 napon belül válaszolunk. Továbbá képek, videók, szolgáltatás leírások is megtalálhatók rólunk. Egy buli, ami RÓLATOK szól!

Cocktail Band - élő zene

Cocktail Band - élő zene

Ajánljuk zenekarunkat, a Cocktail Band-et ha egy fergeteges és színvonalas bulit vagy party-t kívánsz szervezni, rendezni. Szalonzene, régi klasszikus művek, party jellegű nosztalgia-disco és Rock and Roll, legújabb külföldi és hazai slágerek mind a műsorunk részét alkotják. Mindannyian több éve aktívan zenélünk, és nagy tapasztalatot szereztünk abban, hogyan tudjuk az éppen aktuális közönségünk igényeit a legjobban kiszolgálni. Rendszeres vendégei vagyunk az egyetemi és főiskolai rendezvényeknek, a nosztalgia táncesteknek, különböző nagyvárosi programoknak, sörfesztiváloknak és egyéb szervezett műsoroknak.

Hirdetés
A Nászok Ásza - Esküvői DJ

A Nászok Ásza - Esküvői DJ

Pörgős, vidám hangulatú, esküvőre készültök? Esküvői DJ-t kerestek? Ti is 30 körül jártok? Kedvelitek a 90-es évek zenéit? Döntésetek előtt szeretnétek egyik bulimat élőben is megnézni? Jó hírem van, megtaláltuk egymást! Szücs Viktor / DJ WickSilver vagyok. 1976-ban születtem. 1996 óta dolgozom DJ-ként, 2008 óta foglalkozom esküvők zenei feladatainak ellátásával. Mint az ország egykori legnagyobb retro klubjának, a RETROPOLIS disco-nak a rezidens DJ-je, bizton állíthatom, hogy esküvőtökön, csak is kedvenc zenéitek szólnak majd és sokszor lesz hangos az ének... Kérjetek személyre szabott ajánlatot!

Aranyeső Zenekar

Aranyeső Zenekar

Igényes zenei szolgáltatást kínálunk lakodalmakban, esküvőkön, bálokon, falunapokon és egyéb rendezvényeken. Több mint tíz év lakodalmas zenei tapasztalattal a hátunk mögött. Igazi vajdasági lakodalmas zenét játszunk. Számunkra nem okoz gondot a nászmenet utcai kísérete sem, a menet kíséretet a következő hangszerekkel biztosítjuk: harmonika, alt szaxofon, tenor szaxofon, tamburakontra és nagybőgő. Velünk garantált a régi, sátras lagzik hangulata. Ha szeretne még többet megtudni rólunk, kérem tekintse meg a honlapunkat!

Dj Tony - esküvőre Dj és élőzene

Dj Tony - esküvőre Dj és élőzene

Dj Tony Chang - rendezvény Dj - vagyok, több mint 20 év diszkózás szakmai tapasztalatával. Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön. Disco műsoromban a bulikon a rock&oll korszakától a 80-as 90-es évek és a mai slágerekig igyekszem a megrendelők zenei igényeit teljesíteni. Ha szeretnél a rendezvényedre minőségi technikát és igényes zenei szolgáltatást kapni a pénztárcádhoz igazítva, akkor látogass el weboldalamra, ahol az információk megadása után azonnal letöltheted az ártájékoztatót és megtekintheted az eddigi bulikon készült fényképeket is. Hívj bizalommal napközben tíztől-tízig!

Anton Laci Szólózenész

Anton Laci Szólózenész

Élőzene, retro Dj, ceremóniamester egy személyben! Ha fergeteges hangulatú esküvőt, rendezvényt szeretne, és úgy hogy mindez ne kerüljön egy vagyonba, hívjon engem bizalommal. Több mint 1200 slágert tartalmazó műsorom szinte minden népszerű, és közismert slágert tartalmaz, amivel bármilyen ízlésvilágú, korosztályú közönség kitűnő hangulatát meg lehet teremteni. Ha este folyamán igény támad egy-két DJ zenei blokkra, szintén megoldom akár előre egyeztetett kívánságok alapján is, természetesen mai zenék lejátszásának is szívesen eleget teszek. Teljes zenei palettát tudok nyújtani kiváló minőségben, kompromisszumok nélkül! Olyan zenészre van szüksége, aki minden igényt kielégít, és fáradhatatlan? Személyemben megtalálta! Én sikerre viszem az estét, pörgős zenéket játszom, konferálok, és rutinosan, vidáman végigvezetem a műsort egy Önökkel közösen összeállított forgatókönyv alapján! Ha kívánják retro DJ program, és élőzene egy estén belül szintén megoldható! Évtizedes hivatásos zenészi tapasztalatom garantálja a kitűnő zenei minőséget az Ön rendezvényén is! Bál, esküvő, születésnap, velem a kitűnő hangulat garantált! Hívjon bizalommal! Élőzene vagy Retro DJ, esetleg mindkett

Esküvői DJ - Szücs Viktor

Esküvői DJ - Szücs Viktor

Esküvői Dj szolgáltatással garantálom a szuper lagzis hangulatot. Kérhettek bármilyen zenét, le fogom játszani. Tudok segíteni a ceremónia kihangosításában is. Professzionális hang és fénytechnikával érkezem. Figyelek vendégeitekre, és minden kérésnek eleget teszek. Hívjatok engem és esküvőtökön felejthetetlen hangulat lesz. Erre garanciát adok! Elegáns öltözetben jelenek meg, és veletek együtt élem meg a lagzitok minden egyes percét! Profi szolgáltatást nyújtok, elérhető ár! Kérjetek ajánlatot esküvői dj szolgáltatásomra most!

Zene esküvőre

Zene esküvőre

Esküvő előtt áll? Akkor biztosan határozott elképzelése van már arról, hogy milyen egy jó esküvői DJ. Alapvető tulajdonságai közé tartozik a felkészültség és a megbízhatóság. Emellett persze fontos, hogy szórakoztasson az ifjú pár és a násznép kívánságai alapján. Igen, az esküvő DJ kiválasztása nem könnyű feladat. Mégis, ha alaposan utánajár a lehetőségeknek, biztosan talál kedvére valót. Manapság rengeteg rendezvény DJ foglalkozik esküvők, egyéb események lebonyolításával is, így érdemes a kutatást itt kezdenie.

Tuti menü