Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Esküvői helyszínek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Marriott Hotel Budapest

Marriott Hotel Budapest

A Budapest Marriott Hotel, az egyetlen olyan szálloda Budapesten, amelynek összes, 364 szobája dunai panorámát nyújt. A vendégszobák design- és ergonómiai kialakításánál minden olyan részletet figyelembe vettek, amely biztosítja a vendégek számára a nagyfokú kényelmet és a technikai újdonságokat. Pamut ágyneműk, puha lepedők, tollpárnák és vastag ágymatracok biztosítják a kényelmet. A modern Peppers! étterem mediterrán és magyaros ételkülönlegességekkel, míg az elegáns AQVA bár divatos zenei programmal, kreatív tapas menüvel, széleskörű vodka és sör választékkal, valamint a világ több mint 40 pontjáról származó ásványvíz kollekcióval várja vendégeit.

Udvarház étterem

Udvarház étterem

A Hármas határhegy tetején ,természetvédelmi környezetben az egyedül álló panoráma egy pillanat alatt rabul ejti minden vendéget. Az Udvarház teraszán megrendezett esküvők életre szoló feléejthetetlen élményt kínál. Csodálatos fedett teraszunk az egyik legnépszerübb esküvői helyszín. Igény esetén teljes körű esküvőszervezést is vállalunk.

Fészek étterem

Fészek étterem

Az esküvő a Fészekben nemcsak egy éttermi rendezvény, esküvőszervezőnk célja, hogy ez a nap minden szemszögből az Ifjú Párról szóljon, és az Ő elképzelései valósuljanak meg. Különleges elképzeléseire is nyitottak vagyunk, bátran tegye próbára kreativitásunkat. A helyszín, különleges atmoszférájának köszönhetően, egyaránt alkalmas elegáns és lazább hangulatú rendezvények lebonyolítására.. Exkluzív díszvacsorák, esküvők osztálytalálkozók, sajtótájékoztatók, üzleti vacsorák, születésnapi bulik, alakalmával igyekszünk megfelelni vendégeink igényeinek.

Alfa Art Hotel

Alfa Art Hotel

Alfa Art Superior Hotel Budapesten a természetben! Az esküvő egy felejthetetlen és csodás élmény életünkben ! Romantikus esküvőt szeretne? Nálunk felejthetetlen esküvője lehet gyönyörű vízparti környezetben, a Római-parton .

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó

Aquamarina Hotel és Rendezvényhajó

Ideális esküvőhelyszín,ha egy nem mindennapi esküvőt szeretnének. Komplett esküvők lebonyolítását végezzük az esketéstől a vacsorán keresztül a nászuas lakosztályig (amennyiben Önök nálunk tartják esküvőjüket, cégünk a baldachinos nászutas lakosztályt nászajándékként biztosítja az esküvő napjára. A közelben található érdekességek az aquincumi romok, Szentendre vagy a Duna-kanyar, Visegrád, Esztergom. A hajó egész évben nyitva van.

Bonjour Rendezvényiroda

Bonjour Rendezvényiroda

A Bonjour Rendezvényiroda célja, hogy megbízóiknak az egyes rendezvényekkel, eseményekkel kapcsolatos szervezési és lebonyolítási feladatait átvállaljuk, elképzeléseiket tapasztalatainkkal kiegészítve valósítsuk meg. Vidéki kastélyban, klasszikus étteremben, romantikus, vagy trendi környezetben képzelted el az esküvőd, a mi feladatunk segíteni a döntéseid.

Rendezvény helyszínek

Rendezvény helyszínek

Ez az oldal Magyarország legszínvonalasabb rendezvényhelyszíneit gyűjti össze egy csokorba. Oldalunkon szállodák, fogadók, rendezvényközpontok, szabadidőközpontok, éttermek, kávézók találhatók. Ezek a helyszínek tökéletesek esküvők, családi-, baráti-, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására.

Prémium Cafe

Prémium Cafe

Premium étterem kávézó 50 fős letisztult, modern stílusával, hangulatos teraszával kiváló helyszíne kisebb családi és céges összejöveteleknek, találkozóknak üzleti jellegű megbeszéléseknek, reggeliknek. Nemzetközi és a hagyományos konyhát képvisel, széles ital, kávé, alkoholmentes és alkoholos koktélválasztékkal, magyar borkínálattal. Ingyenes internet, napi sajtó, plazma rendszer áll rendelkezésre reggel 7:00 órától. Az étteremhez közvetlenül kapcsolódó légkondicionált, természetes fénnyel, saját hang és fénytechnikával rendelkező rendezvényterem alkalmas nagyobb, 100, maximum 120 fős összejövetelek, ültetett és állófogadások, esküvők, zártkörű bulik, egyidejű lebonyolítására.

Esküvői helyszín - Festal

Esküvői helyszín - Festal

segítségül javasolnék néhány népszerű és közkedvelt menüsort ami támpont lehet az esküvői menü összeállításakor számotokra Ami fontos , már-már kötelező, hisz ez a Ti esküvőtök és ez a nap rólatok szól- legyetek aktívak és bátran válogassatok, cseréljetek ki ételeket, kérjétek a kedvenceiteket akár újakat vagy ha minden mindegy akkor sincs félni valótok, hiszen minden menüsor ár-érték arányos és igényesen elkészített És nem feledkezünk meg a vegákról és a laktóz -, glutén érzékenyekről sem, nekik külön készülnek ételek felár nélkül természetesen

Hirdetés
Zsófia Hajó - rendezvényszervezés, helyszín

Zsófia Hajó - rendezvényszervezés, helyszín

Lépjen ki a négy fal közül! Tartsa esküvőjét a Zsófia Rendezvényhajón, ahol Budapest fényeinek színpompás varázsa garantáltan egyedivé teszi esküvőjét. Esküvőszervezőnk a legapróbb részletekre is odafigyel, legyen szó akár dekorációról, zenekarról, vagy a sétafedélzetünkön tartandó csodálatos szertartásról. Programszervezésben és parti kellékek dolgában (esküvői torta, aprósütemények, vőfély, ceremóniamester, zenekar, videós, fotós, kísérőajándék, ültető kártya, virág, jégszobor, léggömb, csoki szökőkút, bor szökőkút, tűzijáték stb.) is segítünk.

Tuti menü