Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek Bp.környékén képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek Bp.környékén - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Esküvői helyszínek Bp.környékén
Keresés
Találatok száma - 5 db
Lázár Lovaspark

Lázár Lovaspark

Számtalan nagyszerű és feledhetetlen esküvő helyszíne volt már a Lázár Lovaspark az elmúlt években. Az esküvő egy Esemény! Hiszen az esküvő egyszeri, megismételhetetlen és felejthetetlen Így gondolják ezt az ifjú párok, és mi is így érezzük. Tudjuk, hogy az esküvők alkalmával nem elég jó vendéglátónak és házigazdának lenni - itt többre van szükség.

Nyerges Hotel

Nyerges Hotel

Monoron a 4-es főút mellett 30 km-re Budapest centrumától, 18 km-re a Ferihegyi repülőtértől várja vendégeit Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája, a Nyerges Hotel. Igény szerint folklór program, borkóstoló, cigányzene, esküvők teljes körű szervezése és lebonyolítása, vadásztatás, zenés díjlovas bemutató, bálok, születésnapi bulik, keresztelők, medencepartik, állófogadások, malacsütés, disznóvágás, / ökörsütés minimum 100 fő felett /, budapesti városnézés angol, német és egyéb nyelveken.

Bagolyvár Étterem és Vendégház

Bagolyvár Étterem és Vendégház

Budapesttől 10 percre az inárcsi kihajtó szakaszon épült családias hangulatú Bagolyvár Étterem és Vendégház, mely elnyerte a Magyar Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését, a Védnöki Táblát. Ez ételeink mindenkori minőségét garantálja. Az éttermet, a vendégházat, a tavat és környékét felszentelték, tehát esküvői szertartás a tóparton is megszervezhető!

Reneszánsz étterem

Reneszánsz étterem

Visegrád méltán leghíresebb étterme, a Reneszánsz Étterem egyedülálló belső tereivel, a 15. század reneszánsz királyi udvarát felidéző hangulatával olyan élményt nyújt az itt étkező vendégeknek, amely semmi máshoz nem fogható. Legyen szó esküvői lakomáról vagy napfelkeltéig tartó mulatozásról, erre az estére biztosan sokáig emlékezni fog a vendégsereg!

Kiváló esküvő helyszín Budaörsön

Kiváló esküvő helyszín Budaörsön

A Musztáng rendezvényterem csapata több száz esküvőt tudhat maga mögött. A helyszín kiválóan alkalmas akár téli, akár nyári esküvő lebonyolítására. A napfényes terasz mesés hangulatot varázsol, csodálatos esküvőhelyszín lehet, de akkor sem kell megijedni, ha elered az eső. A vendégek fedett teremben is élvezhetik az étterem ínycsiklandó ételsorát. Segítséget nyújtunk a megfelelő segítők, a zenészek, a fényképész és a ceremóniamester kiválasztásában is. Bízza ránk magát, ünnepeljen felhőtlenül! Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Tuti menü