Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotó képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotó - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Esküvői fotó
Keresés
Találatok száma - 24 db
Varga Zoltán

Varga Zoltán

Az esküvő minden ember életében egy olyan felejthetetlen pillanat ami egyszeri, egyedülálló és megismételhetetlen. Ha valami igazán egyedit és professzionálist kerestek, akkor jó helyen jártok. A fotók egyedülállóan, divatfotóként kerülnek megörökítésre. Fontos szempont még, hogy nincs két esküvő ami egyforma lenne, mindenkinek az egyedi igényeinek és stílusának figyelembe vételével, más és más beállításokkal, helyszíneken történik.

Fogarasi Zoltán

Fogarasi Zoltán

A fotós dolga a szabó, a sminkes, a fodrász, a manikűrős, a virágkötő munkájának, és az ifjú pár boldogságának a megörökítése. Természetesen bármilyenek legyenek is a körülmények, mindig igyekszem a legjobb fotókat elkészíteni.

Varga Csaba

Varga Csaba

Kedves Menyasszony / Vőlegény! Amennyiben esküvő fotóst keresel, ez a weboldal Neked készült, mivel a témája az esküvő fotózás, illetve esküvői fotós szolgáltatás. A galériában található első sorozat egy képes beszámoló, azaz esküvő riport. Elkapott pillanatok, apró részletek, melyek egymást követve a végére teljes, és összefüggő történetet mesélnek el egy esküvő fotós szemével. A több album egyéb stílusban készült esküvői képeket tartalmaz. A galériaban található kreatív, valamint fotózsurnaliszta albumok átfogóan bemutaják az esküvői fotózás számos izgalmas lehetőségét.

Magyar Esküvőfotósok Szövetsége - Pillana(r)t

Magyar Esküvőfotósok Szövetsége - Pillana(r)t

A Pillana(r)t - Magyar Esküvőfotós Szövetséget szakmai és etikai elvek mentén 2007 decemberében hozták létre tízen a legkeresettebb magyar esküvői fotográfusok közül. A szövetség mindenkori tagjai felelősséget vállalnak egymásért és ezzel irányt szeretnének mutatni a hazai káoszban. A céljuk kulcsszavakban: iránymutatás, ismeretterjesztés, szakmai oktatás, tapasztalatcsere. A szövetség nyitott, bárki csatlakozhat az évente meghirdetett pályázatok alkalmával. A csatlakozás feltételei egyszerűek: a jelentkezőnek meg kell felelnie a tagok által szabott szakmai és erkölcsi kritériumoknak.

almaimfotosa

almaimfotosa

Esküvő? Céges rendezvény? Születésnapi party? Bízza ránk a fotózást és mi garantáltan megörökítjük a legszebb pillanatokat!

Bodai-esküvői fotós

Bodai-esküvői fotós

Az emlékek néhány év alatt elhalványulnak, ami örökké megmarad: az esküvői fotósorozat Emlékezetes képeket készítek az ifjú párról. Fotózok a polgári esküvőn. Megörökítem a templomi esküvő minden pillanatát. Maradandó fotókat készítek a vacsoráról, lakodalomról Nézd meg a weblapomat, a galériákat, a szolgáltatásokat, az árakat, és ha mindent összhangban találsz elképzeléseddel, bízd rám életed egyik legszebb napjának megörökítését

Esküvői fotó és videókészítés

Esküvői fotó és videókészítés

Oldalunkon megfelelő szolgáltatást találhat, ha felejthetetlen emlékeit, élete nagy pillanatait szeretné megörökítené akár fotó akár videó formájában. Professzionális felszerelésünkkel azon dolgozunk, hogy a felejthetetlen pillanat örökre megmaradjon. Ne feledje egy kép, egy mozgókép mindig örömet okoz és szép emlékeket idézhet. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg ajánlatunkat.

Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Esküvő fotózás, esküvői fotós az ország egész területén. Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok.

Torma Katalin esküvőfotós

Torma Katalin esküvőfotós

Tisztelt Jegyespár, illetve Látogató! Torma Katalin vagyok, négy éve foglalkozom esküvők fotózásával. Ez alatt nem csak a digitális fényképezésben, de a képek utómunkájában, retusálásában is jártasságot szereztem. Tudásomat, látásmódomat folyamatosan bővítem, hiszen még van hova fejlődnöm! Ha egy olyan esküvői fotóst keresel, aki fiatalos, vidám, szereti az embereket, az egyedi helyzeteket és nem klisékben gondolkozik, akkor kérlek válassz engem! Nem bánod meg...

Hirdetés
Esküvői Fotós

Esküvői Fotós

Kedves Jegyespár! Jó helyen jártok, amennyiben szakképzett, hivatásos fotósra szeretnétek bízni a Ti nagy napotok eseményeinek megörökítését! Kérlek benneteket tekintsétek meg honlapomat, ahol tájékozódhattok az általam képviselt fotózási stílusról, munkáim minőségéről, valamint az esküvői csomagokról és egyéb kapcsolódó információkról.

Inkei Attila

Inkei Attila

A ProAtPhoto, mint kaposvári fotós szolgáltatást nyújtó vállalkozás jött létre, elsősorban Somogy, Tolna, Baranya és Zala megyékben, de igény szerint - mobil technikánknak köszönhetően - az ország bármely pontján tudunk munkát vállalni. Portré-, tárgy-, rendezvény-, divat-, esküvőfotózás és képdigitalizálást vállalunk Jelenleg két stúdióm működik Kaposváron. A Kertész utcai az otthonomban kialakított portré-és tárgyfotózásra alkalmas helység, a másik egy nagyobb, szinte mindenre alkalmas bérelt műterem a Honvéd utcában. A mai napig, több tízezer kilométer ingázás és szakmai képzés után, folyamatosan bővítem fotográfusi ismereteimet. Az eltelt évek alatt sikerült egy professzionális fotó felszerelést összeállítanom, amivel szinte bármilyen munkát elvállalhatok, a kép elkészítésétől a teljes körű szerkesztéséig és előállításáig.

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Studio Digital - Esküvői fotó és esküvői videó

Esküvői fotó és esküvői videó egy helyen, barátságos, elérhető árakon - extra szolgáltatásokkal! Az esküvőtök napja kiemelkedő események sorozatából áll, olyan pillanatokból, melynek méltó, kreatív és minőségi megörökítése komoly felkészülést igényel. Mi erre a kihívásokkal teli feladatra vállalkozunk - keressetek fel bennünket bátran!

Esküvői fotózás - Gálik János

Esküvői fotózás - Gálik János

Magas színvonalú, művészi esküvői fotók készítése az ország egész területén. A nagy nap eseményeit szeretném úgy megörökíteni, hogy az összetartozás és a szeretet érezhető legyen az elkészült esküvői fotókon. Spontán, kifejező képek készítésére törekszem, úgy gondolom hogy azok adják vissza legőszintébben az érzelmeket. Felső kategóriás, megbízható eszközöket használok, két fényképezőgéppel, két vakuval és tartalék akkumulátorokkal, memóriakártyákkal dolgozok. A fotók utómunkálataira is nagy hangsúlyt fektetek, szeretek speciális szín és képhatásokat is használni. Honlapomon megtekintheted esküvői fotóimat, ahol még több információ érhető el az esküvő fotózásról és szolgáltatásaimról.

Esküvői fotós - kreatív esküvői fotózás.

Esküvői fotós - kreatív esküvői fotózás.

Az esküvői fotós hivatás egy nagyon nehéz szakma, mert azon túl, hogy egy esküvői fotósnak jó képeket kell készíteni, kiváló kapcsolatot kell tudni kialakítania a párokkal. Úgy érzem, hogy esküvői fotósként ez az ami leginkább előre vitt. Ha megvan a harmónia az esküvői fotós és a pár között, akkor játszi könnyedséggel nagyon szép, és kreatív esküvői fotók fognak készülni.

Esküvő fotózás

Esküvő fotózás

Az esküvő az egyik legfontosabb pillanat az ember életében. Két ember, ahogy összekötik életüket, s hűséget fogadva közös életet kezdenek. Az ilyen pillanatok megörökítése szempontjából nagyon fontos a megfelelő esküvői fotós. Esküvő fotózás, profival, hogy szép, igényes képekben meséljen a tökéletes napról, mikor két ember együtt kezd közös életet.

Földi Szilvia Photography

Földi Szilvia Photography

Bármilyen fotózási elképzelésed teljesíteni tudjuk belföldön, külföldön egyaránt. Különleges ajánlataink az esküvőt megelőző és esküvő utáni időszakra is léteznek - kívánság függvényében, egyedi árajánlattal. Igazi, felejthetetlen fotózási élmény profi fotóssal, aki tudja, hogy hozza ki az esküvőtökből fotós szemszögből a legtöbbet. Számunkra az esküvőtök nem csupán egy munka, hanem két ember egyik legfontosabb pillanata, amit tisztelni és becsülni kell. Ilyenkor nem fotósok vagyunk, hanem résztvevők, akik belesímulnak az eseménybe, fürkészve a legszebb pillanatokat, elétek tárva azokat is, amelyeket az izgalom alatt nem láthattatok. Ettől vagyunk különlegesek, egyediek. Profi módon megragadjuk a pillanatot, hogy egy felejthetetlen fotós anyagot adhassunk át nektek is. Nálunk nem jelemmző a lehetetlen szó, legyen az előfotózás, esküvői különlegesség, vagy esküvő utáni fotózás - igényetek szerint alakítjuk mind a lehetőséget, mind az ajánlatot.

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Tuti menü