Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok amik kapcsolodnak az esküvőhöz képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Blogok amik kapcsolodnak az esküvőhöz - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Blogok amik kapcsolodnak az esküvőhöz
Keresés
Találatok száma - 11 db
Igen legyen igen

Igen legyen igen

Igen, legyen igen - gyönyörűséges esküvők Esküvő blog. Szép dolgok, finomságok, ötletek, design. Lufi és cukrozott mandula kizárva. És minden olyan gyönyörűség ,amiket megszeretnék osztani esküvőre készülő párokkal,hogy Ők is átélhessék a Csodát.

Exkluziv esküvők

Exkluziv esküvők

Hát igen, már megint az ingyenes esküvőszervezés. Mit is adnak ma Magyarországon ingyen? Talán egy-két jó szót, ha jó napunk van. Viszont - tapasztalatból tudom - hogy szinte minden esküvő megszervezésén 6-8-12 hónapon keresztül dolgozunk, tervezünk, szervezkedünk...

Wedding Design

Wedding Design

A közös vállalkozás jó hírét a Wedding Design Bloggal alapozták meg, amely Magyarország legszínvonalasabb esküvői blogjává nőtte ki magát. Mára már jó néhány közös munkán vannak túl és folyamatosan kapják az újabb és újabb megrendeléseket. Egyedi esküvőre vágysz? Mi megmutatjuk a tökéletes részleteket! Egyéniségedre szabott esküvő design

Fotós blog

Fotós blog

A dolgokat sablonokba rendezni és mindent elkeresztelni valahogy; alapvető emberi szükséglet és valóban segít eligazodni a világban. Ugyanakkor személy szerint soha nem voltam híve a túl szigorú kategóriáknak, mivel egy bizonyos idő után korlátok közé szorítja az embert és gátat szabhat az alkotói szabadságnak. Vegyük például az esküvőfotózás két megközelítését górcső alá, jelesen az esemény riportszerű rögzítését -vagy dokumentarista ábrázolását, ahogy tetszik- illetve a kreatív fotózást.

Virágdekoráció Blog

Virágdekoráció Blog

A blog a az esküvői virágdekoráció témakörét boncolgatja, mint pl. milyen menyasszonyi csokrok vannak, hogyan válasszunk menyasszonyi csokrot, és virágdíszeket, milyen esküvői csokor illik az évszakhoz, stb. De szó esik rendezvények és lakásunk virágdekorációjáról, díszeiről is. Pl. kiállítások, gálavacsorák díszei,őszi és tavaszi lakásdekorációk, szárazvirágdíszek, és tartós dekorációk.

Lagzicentrum blog.

Lagzicentrum blog.

Mindig tudtam, hogy szerencsés ember vagyok, de ha a külföldi divat, Magyarországon is megjelenik, akkor pláne ezt gondolom... :-) Egy Szlovákiai nemzetiségű fiatal pár elutazott. Ázsiai-túrára érkezett Tajvanra. Az európai légtérzár miatt 47 repülőjáratot töröltek az országban. Egy esküvő fordult tragédiába Oroszországban, amikor a násznép egyik tagja fegyverrel orosz rulettre kezdte biztatni a vendégeket. A balesetről videó is készült.

Nászriporter

Nászriporter

Épp elég hosszú életem alatt voltam már mérnök, kutató, egyetemi oktató, külkereskedő, cégvezető és a mindennapjaimban mindig fel-felbukkant a fényképészet. Igen fiatalon kiderült, hogy van némi érzékem hozzá, azonban más dolgok sokkal fontosabbnak tűntek. Bár a fényképészetet iskolában, majd később neves mesterektől tanultam és viszonylag korán megízlelhettem a siker ízét, mégsem készültem fotográfusnak. Most, rengeteg utazás és többszáz munka után is szinte felfoghatatlan, hogyan változott meg az életem néhány, egy barátom esküvőjén szinte véletlenül elkészített fotó nyomán.

Szalay Mona

Szalay Mona

Hasznos tippek, tanácsok az esküvő napjával, a szervezéssel kapcsolatosan a blogban. Hogyan, milyen szempontok szerint válassz esküvői fotográfust? Milyen stílusban készülhetnek esküvői fotók? Minden esetben stúdiófotóst kell választani? Mi az előnye annak, ha jobban megismered azt a személyt, akit felkérsz az esküvőd megörökítésére?

Tematikus, exkluzív esküvők

Tematikus, exkluzív esküvők

Egy stílusos blog az esküvőszervezésről, ahonnan minden fontos és hasznos információt beszerezhetsz a szakértőktől, ami egy jól szervezett exkluzív, vagy hagyományos esküvőhöz elengedhetetlen. Minden információ rendelkezésedre áll a legapróbbtól egészen az elengedhetetlenül fontos és hasznos részletekig - esküvőszervezés stílusosan!

Hirdetés
Egy esküvői fotós blogja

Egy esküvői fotós blogja

Ez a blog elsősorban azoknak adhat hasznos információkat és ötleteket, akik még a fotós kiválasztása előtt állnak, illetve nem tudják, hogy milyen jellegű helyszíneket szeretnének felkeresni, mi az, ami a legjobban állna nekik, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mik az új trendek, stílusok.

Esküvői meghívókról-blog

Esküvői meghívókról-blog

Eljegyzés, majd esküvő. Az ifjú Pár addigi, közös életének legboldogabb napja. Mivel azt szeretnék, hogy minden a legszebb és legjobb legyen, ezért nagy izgalommal készülnek az esküvő napjára. A meghívással teszik meg az első kedves lépést a vendégek felé, így nagyon fontos, hogy az esküvői meghívó stílusa, a benne található idézet és meghívó szöveg tükrözze személyiségüket. A közös út kezdetéhez szeretnénk mi is hozzájárulni egyedi, különleges esküvői meghívó kínálatunkkal. Blogunkból megismerhetitek tevékenységünket, meghívóinkat.

Tuti menü