Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Smink képes leírás - Esküvő szervezés.tlap.hu
részletek »

Smink - Esküvő szervezés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoszervezes.tlap.hu » Smink
Keresés
Találatok száma - 4 db
Mártai Marianna

Mártai Marianna

Jelenlegi munkáim: divatfotózások, portfolió készítés, esküvői smink, divatsminkek készítése: fodrász bemutató,divatbemutató,reklámfilm forgatás,magazinok,rendezvényeken való sminkelés és sminktanácsadás,sminkoktatás háziasszonyoknak és magán személyeknek,színházi sminkek készítése,fantázia sminkek kivéve maszkok,TV make-up,professzionális sminkekkel való átváltoztatás egyszóval minden ami a profi sminkkel és sminkeléssel kapcsolatos. Várlak szeretettel, szépülj Velem!

Budai Annamária

Budai Annamária

A sminkelés számomra nem csak egy szakma, hanem művészet is. Rendkívül szeretem a kihívásokat. Minden munkámhoz hatalmas szeretettel és nagy gonddal nyúlok, ami remélem, tükröződik rajtuk. Csak kiváló minőségű alapanyagokat használok. Fontos számomra, hogy csak tiszta, pontos sminkeket készítsek.

Etter Dalma

Etter Dalma

Számomra a sminkelés egyik varázsa a változatosságában rejlik. Ahány menyasszony, annyiféle kívánság és elképzelés. A szolid natúr sminktől, a szexis csábítón át az extravagánsig minden elképzelést megvalósítok. A próba során kialakítjuk a megálmodott sminket, majd az esküvő napján a megbeszélt helyszínen, akár vidéken is elkészítem azt. Az általam használt kiváló minőségű, professzionális termékek garantálják, hogy sminkED a nap végéig friss maradjon! Ha igény van rá, az örömanyák, tanúk, koszorúslányok sminkelését is vállalom.

Réti Dóra - Profi sminkes

Réti Dóra - Profi sminkes

Réti Dóra vagyok, profi sminkes, sminkoktató. Fotózásokon sminkelek, előadásokat tartok sminkelméletből és gyakorlatból valamint egyéb szakmai felkéréseknek teszek eleget. Munkáim során kizárólag professzionális termékekkel dolgozom. Vállalom sminkek elkészítését különböző alkalmakra (alkalmi smink, menyasszonyi smink, parti smink, fantázia sminkek) Weboldalamon smink blog is működik, így hasznos tippeket, tanácsokat olvashatsz arról, hogy tökéletesítsd sminkedet, hogyan tedd tartóssá, illetve hogyan készítsd el azt. Folyamatosan írom a cikkeket, így mindig friss hírekről informálódhatsz. A Galéria menüben munkáimról készült képeket tekintheted meg, melyet folyamatosan bővítek. Személyre szabott egyéni sminkoktatást tartok. A weboldalon minden információt meg találhatsz rólam, és munkáimról: referenciák, képek, videók, cikkek, megjelenések, szakmai eredményeim.

Tuti menü